Vissza a főoldalraVersenykiírásKülöndíjakVersenyeredményekFotógalériaA Csillagtúráról


A 39. Csillagtúra Különdíjai

 

 

 

                  Barsi István Örökös Vándordíj

 

                 

 

Kedves Barátunk, alapítóink prominense, Barsi István a CSILLAGTÚRA Vándorkupa III. sorozatának ez évi elindítását sajnos nem érhette meg.

Emlékének megőrzésére felesége, Barsiné Pataky Etelka egy Örökös Vándordíjat adományozott/alapított/.

Ismerjük Pista kötődését az Európa 30-s osztályhoz és kedves hajójához, a Kalypso –hoz. Az emlékdíjat egy évig a mindenkori Csillagtúra versenyen

a legjobb eredményt elérő E-30 csapat védi.

 

 

 

                   Leghosszabb, legrövidebben.  Flaar Ltd. különdíja.

 

A különdíjat azon versenyző csapat (hajó) nyeri el, aki érvényesen teljesítette a Csillagtúra Vitorlásverseny kiírása szerinti feltételeket, és aki a Balatonalmádi-Badacsony vagy vissza útvonalat a legrövidebb idő alatt teljesíti. Amennyiben a verseny során nincs teljesített Balatonalmádi-Badacsony vagy vissza útvonal, úgy a Balatonalmádi-Révfülöp vagy vissza útvonal kerül értékelésre. Azonos időeredmény esetén a magasabb YS számú hajó nyeri a különdíjat.

 

 

                   Pirkadat kupa.   Balatonfüred város Önkormányzatának különdíja.

 

A különdíjat azon versenyző csapat (hajó) nyeri el, aki érvényesen teljesítette a Csillagtúra Vitorlásverseny kiírása szerinti feltételeket, és a hajnali 03.00 órát követően a balatonfüredi befutásáig a legtöbb pontot gyűjtötte. Az értékelés tehát hajónként a 03.00 óra utáni első kikötői bejelentkezésüktől indul és érvényes befutásukig tart. A távolsági jutalompontok beszámításra kerülnek, de a 09.00 -10.30 közötti büntetőpontok nem csökkentik a menetteljesítményeket. Pontegyenlőség esetén a korábban befutott hajó nyeri a különdíjat.

 

 

                   Legifibb.   Dr. Dulin Jenő különdíja.

 

A különdíjat azon csapat (hajó) ifjúsági versenyzőjeként nevezett tagja nyeri el, aki érvényesen teljesítette a Csillagtúra Vitorlásverseny kiírása szerinti feltételeket és korosztályában a legfiatalabb. Kérjük, hogy ezen különdíjra történő pályázást nevezéskor az adatok megadásával jelezzétek és a rajt előtt a jelöltet az indító zsűrinek bemutatni szíveskedjetek.

 

 

                   Legmocóbb.   MARITIME Hajósbolt különdíja.

 

A különdíjat azon csapat (hajó) mocóként nevezett tagja nyeri el, aki érvényesen teljesítette a Csillagtúra Vitorlásverseny kiírása szerinti feltételeket és korosztályában a legfiatalabb. Kérjük, hogy ezen különdíjra történő pályázást nevezéskor az adatok megadásával jelezzétek és a rajt előtt a jelöltet az indító zsűrinek bemutatni szíveskedjetek.

 

 

 

                   Hajózni és versenyezni.   JÓHAJÓ vitorlásszaküzlet vigaszdíja.

 

A vigaszdíjat azon versenyző csapat (hajó) kapja, aki érvényesen teljesítette a Csillagtúra Vitorlásverseny kiírása szerinti feltételeket, de minden fáradozásuk ellenére az abszolút sorrend végén végeztek. Pontegyenlőség esetén a később befutó hajó kapja a vigaszdíjat.

 

 

 

JÓ SZELET, JÓ VERESENYZÉST!